liveradio
lyssna igen

Lyssna igen - senaste klippenRadio Röd 13 juli 2021

Samtal om bruksorten och den ekonomiska demokratin med Birger Lahti, Anders Pettersson och Ida Friberg. Moderator är Åsa Mattsson. Musik med Vintage Vinos, Oh Laura och Amanda Jenssen.


Radio Röd 6 juli 2021

Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostars Almedalstal med presskonferens. Musik med Mary Chapin Carpenter, Nobodys Girl, Sheryl Crow & Emmylou Harris och Beth Hart & Joe Bonamassa


Tinas Tankar podden 4 juli 2021

Som Hälsoinspiratören Tina Persson älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta en mer möjlig och positiv frekvens på sina tankat. Den här gången vill jag än en gång att du ska göra en plattformskoll. Vart var du när året började, vart är du i dag och vart ska du? Vad är self care och hur kan du hitta en mer möjlig och positiv frekvens på livet mitt i allt som händer. Vårens sista program hoppas jag ska sätta sprätt på dina tankar. Mer om Hälsoinspiratören Tina se www.friskoteket.eu


Radio Röd 29 juni 2021, sommarspecial

Samtal om boken Det svenska Missnöjet, med Ida Gabrielsson, Lisa Pelling och Åsa Mattsson. Musik med Vintage Vinos, Maia Hirasawa, Oh Laura, Christina Aguilera och Mott The Hoople.


Radio Röd 22 juni 2021

Noshi Dadgostars förklaring i riksdagen inför misstroendeförklaringen, Hans & Bertil om senaste KF och om regeringskrisen. Musik med Grace Pettis, Bronwynne Brent och Imelda May.


Tinas Tankar podden 20 juni 2021

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar Den här gången vill jag sätta fart på att att vi ska se helheten och satsa på oss själva. Många liknelser för att du ska förstå att livet är ditt möjligheterna är dina och så även ansvaret.


Radio Röd 15 juni 2021

Anna Herdy och Momodou Jallow pratar om marknadshyror. Musik med Stina Andersson, Olle Nyman och Lissie.


RADIO S Om kyrkovalet 19 September

Rösta rätt, rösta rött i kyrkovalet den 19 September. Här förklarar RADIO S varför det är viktigt att rösta speciellt för dig som delar Socialdemokratiska värderingar.


VARFÖR RÖSTA I KYRKOVALET

Bestäm dig här att gå och rösta den 19 September 2021 .Din röst behövs


RÖSTA RÄTT RÖSTA RÖTT

I Kyrkovalet den 19/September