liveradio
lyssna igen

Lyssna igen - senaste klippenRadio Röd 5 juli 2022

Du får lyssna till Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostars tal som hon höll under Almedalsveckan, som vanligt blandat med musik. Och musiken står Kate Rusby för. Hans & Bertil kommenterar i slutet av programmet.


Radio Röd 28 juni 2022

Hans & Bertil om avgift till familjerådgivningen och annat på senaste KF, t ex motion om fri parkering i centrum sommartid, ändrade politikerarvoden m m. Musik med Lissie, Hannah Aldridge, Kelley Swindall och Fishermans Friends.


Radio Röd 21 juni 2022

Du får lyssna till inslag från riksdagsdebatter, Ali Esbati talar om SDs pensionssvek, Ulla Andersson om pensioneringsåldern, Ciczie Weidby debatterar om försämringarna i LAS, Karin Rågsjö om jämlik sjukvård och ett inslag från Vs podd Vad snackar vi om idag med Anna Herdy och Ida Gabrielsson som också pratar om pensionsfrågan. Musik med Caroline af Ugglas, Christina Aguilera, Laura Nyro, Mark Knopfler och Oh Laura med Frida Öhrn.


Radio Röd 7 juni 2022

Hans & Bertil om ärenden till nästa kommunfullmäktige, sen får du höra Nooshi Dadgostars tal som hon höll på Järvaveckan. Musik The Wild Things, Chastity Brown, Nitty Gritty Dirt Band och Heidi Talbot.


Radio Röd 31 maj 2022

Sandro Scocco Vs chefsekonom och Jenny Lindahl Vs kommunikationsansvarige samtalar i en podd om pensionerna. Sandro reder ut vem som får vad och vad de olika förslagen från partierna innebär.


Radio Röd 24 maj 2022

Inslag från podd om NATO med Nooshi Dadgostar och Anna Herdy. Hans & Bertil redovisar allt som var intressant på senast kommunfullmäktige. Åsså musik: Dana Fuchs, Heidi Talbot och Lula Wiles.


Radio Röd 17 maj 2022

Poddinslag från "I Dag Snackar Vi Om" om klimatinvesteringar och pensionerna. Hans & Bertil om nästa KF och om NATO-ansökan och hysterin kring den. Musik med Nitty Gritty Dirt Band, Kate Rusby, Margo Price och Eva Bartholdsson.


Radio Röd 10 maj 2022

Du får lyssna på två inslag från Vänsterpartiets podd Det här snackar vi om idag: ett om NATO och ett om karensavdraget. Hans & Bertil om senaste kommunstyrelsen. Musik med Bonnie Raitt, Maia Sharp och Eva Bartholdsson.


Radio Röd 3 maj 2022

Handlar förstås om 1:a maj. Du får höra Nooshi Dadgostars tal på 1:a maj och sen pratar Hans & Bertil om firandet i Luleå och om några ärenden som var upp på KS AU. Musik med Molly Tuttle & Golden Higway


Radio Röd 26 april 2022

Du får lyssna på en podd om pensionen och presskonferensen om vårändringsbudgeten med Ali Esbati, mm. Musik med Oh Laura, Blues-Annika, Pink Floyd, Amanda Jenssen och Marie Fredriksson.