liveradio
lyssna igen

Lyssna igen - senaste klippen



Radio Röd 28 sept 2021

Samtal om Vänsterpartiets nya ekonomiska politik mellan Nooshi Dadgostar och Sandro Scocco, Vs chefsekonom, på Vs fackliga rikskonferens 17-19 sept. Samtalsledare Patrik Strand från Vs fackliga nätverk. Musik med Björn Sjöö och Levon Helm.


Radio Röd 21 september 2021

Intervju med Nina Berggård om VISKs fina valresultat, Ulla Andersson redogör för Vs höstbudget och de krav V har för att godkänna regeringens budget. Musik med Betty Soo, Larkin Poe och Billy Bragg.


Radio Röd 14 september 2021

Hans & Bertil om översiktsplanen, senaste kommunstyrelsen, kyrkovalet, valet i Norge och medlemsaktiviteter. Musik med David Crosby, Emmylou Harris och Grace Petrie.


Radio Röd 7 september 2021

Hans & Bertil om Vs budgetkrav, kyrkovalet, nästa KF och medlemsaktiviteter. Musik med Larkin Poe, Eric Bibb och Sheryl Crow


Radio Röd 31 augusti 2021

En intervju med David Forsberg om Luleå Pride, Nooshi Dadgostars sommartal å lite eftersnack med Hans & Bertil. Musik med The Magnettes, Robert Plant, Nobodys Girl och Eliza Gilkyson


Radio Röd 24 augusti 2021

Hans & Bertil om miljösamarbete med S o MP, hur kan det bli i framtiden, situationen för Afghaner i Luleå, mm. Musik med Nobodys Girl, Rebecka Loebe och Betty Soo.


Radio Röd 17 augusti 2021

Hans & Bertil är tillbaka i etern med aktuellt i politiken, kommunstyrelsen, miljön, Afghanistan mm. Musik med Nobodys Girl o Bronwynne Brent.


Radio Röd 13 juli 2021

Samtal om bruksorten och den ekonomiska demokratin med Birger Lahti, Anders Pettersson och Ida Friberg. Moderator är Åsa Mattsson. Musik med Vintage Vinos, Oh Laura och Amanda Jenssen.


Radio Röd 6 juli 2021

Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostars Almedalstal med presskonferens. Musik med Mary Chapin Carpenter, Nobodys Girl, Sheryl Crow & Emmylou Harris och Beth Hart & Joe Bonamassa


Tinas Tankar podden 4 juli 2021

Som Hälsoinspiratören Tina Persson älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta en mer möjlig och positiv frekvens på sina tankat. Den här gången vill jag än en gång att du ska göra en plattformskoll. Vart var du när året började, vart är du i dag och vart ska du? Vad är self care och hur kan du hitta en mer möjlig och positiv frekvens på livet mitt i allt som händer. Vårens sista program hoppas jag ska sätta sprätt på dina tankar. Mer om Hälsoinspiratören Tina se www.friskoteket.eu