liveradio
lyssna igen

Lyssna igen - senaste klippenRadio Röd 27 september 2022

Hans & Bertil redovisar senaste KF och pratar om valresultatet i Luleå. Musik med Lissie, Katie Spencer, Reg Meuross och Bonnie Raitt.


Radio Röd 13 september 2022

Det handlar förstås om valresultaten i kommun, region o riksdag. Hans & Bertil diskuterar och analyserar. Musik med Johan Airijoki, Heather Maloney och Emily Scott Robinson.


Radio Röd 6 september 2022

Ali Esbati presenterar de ekonomiska reformer V vill genomföra efter valet och Hans & Bertil kommenterar. Musik med Lula Wiles, Carsie Blanton, Jillette Johnson, Coco and the Butterfields, Molly Tuttle och Phil Ochs.


Radio Röd 23 augusti 2022

Du får höra Nooshi Dadgostars sommartal som hon höll i Göteborg, samt Hans & Bertil som pratar om valet i Luleå mm. Musik med Molly Tuttle, Lissie, Lula Wiles och Richard Thompson.


RÖSTA PÅ SOCIALDEMOKRATERNA

Ett program med argument för att du skall rösta på Socialdemokraterna den 11 September. Information och mycket musik


Radio Röd 16 augusti 2022

Nooshi presenterar förslag på svenskt elpris. på en presskonferens. Hans o Bertil pratar om senaste kommunstyrelsen och informerar om valstugan o valturnen. Musik med Yola och Carsie Blanton.


VALET 2022 Magdalena Andersson

Sommartal och lite om regionvalet


Radio Röd 9 augusti 2022

Bertil rapporterar från Vs valupptakt på Nolia. Caroline Gustavsson från Kiruna intervjuar Nooshi Dadgostar på Nolia. Ny musik med Katie Doherty och Carsie Blanton.


Radio Röd 2 augusti 2022

En intervju med Vs nys distriktsombudskvinna Elisabeth Qvarnström, allt om V på Nolia och snack med Nina Berggård om vad som är på gång innan valet i höst. Muusik med Moxie. Lissie och Hannah Aldridge.


Sommarpratarna 14 juli 2022

"Vi är tillbaka!" Dagens program är inte direktsänt för vi är ute och spelar in reportage nu i festivaltider, men misströsta icke! Vi bjuder på samma program som vanligt. Vi spelar musik av bland annat Metallica, Capital Cities, och Dua Lipa och Sean Paul. I studion: Edvin, Emanuel, Samuel.