Just nu på radion...

Slingan

Slingan ger dig information om vad som händer i kommunen

» Läs mer om Slingan

Öppna webbspelaren
Dagens tablå

R Radio Röd
20:00 - 21:00 (Repris)

Se hela tablån

Visst följer du oss?

Radio Luleå på Facebook

Navigering

Tinas Gympa


Visar alla inlägg i kategorin.

SEP
20
Kategori: Tinas Gympa
Publicerad 20 Sep

Tinas Gympa och Tinas Tankar podden

Varje morgon 9.30 får erbjuds du i höst att gympa med mig Hälsoinspiratören Tina Varje måndag kommer några övningar och en ny härlig gympalåt som du kan träna till under en hel vecka innan nya övningar kommer.


Varje söndag dyker jag också upp och snurrar fart på tankar i Tinas Tankar podden 19.00! En 20 minuters stund med mig Hälsoinspiratören Tina.


Jag tänker hur kan jag hjälpa dig i höst? Vad vill du att jag tar upp i podden framöver eller vilka övningar behöver du för din gympastund? Hör av dig till tina@friskotekt.eu


Önskar en fin dag!


Skribent: Tina Persson

AUG
21
Kategori: Tinas Gympa
Publicerad 21 Aug

Tinas Gympa och Tinas Tankar Podden

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks kropp, knopp och själ! Så i höst med start v 35 sätter jag fart på Tinas Gympa må-sö 9.30 och Tinas Tankar podden söndagar 19.00, men jag kommer även dyka upp i slingan med lite små tips.


Jag tror nämligen att vi kommer att behöva extra mycket boost den här hösten. Många har laddat sina batterier i sommaren, men hur länge kommer det att räcka. 


Mitt fokus kommer att vara att kickastarta vår hälsohöst och se till att ladda ert hälsokonto för en starkare höst. Hoppas det ska smaka!


Har du frågor och frunderingar som du skulle vilja att jag tar upp i podden eller i gympan hör av dig till tina@friskoteket.eu


Tipsa gärna fler att få sitt hälsokonto sträkt under hösten. Önskar dig en riktigt fin dag! 


Skribent: Tina Persson