Just nu på radion...

Slingan

Slingan ger dig information om vad som händer i kommunen

» Läs mer om Slingan

Öppna webbspelaren
Dagens tablå

R Radio Röd
20:00 - 21:00 (Repris)

Se hela tablån

Visst följer du oss?

Radio Luleå på Facebook

Navigering

Tinas Tankar


Visar alla inlägg i kategorin.

JUN
19
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 19 Jun

Tinas Tankar podden 20 juni 2020


Tinas Tankar podden 20 minuters surr med Hälsoinspiratören Tina Persson. Den här gången handlar det om att se helheten för att se helheten och stärk din mentala hälsa. 


Den häg gången plockar jag fram flera liknelser för att verkligen få dig att inse och förstå att det mentala är också viktigt att ta hand om. 


Hoppas det ska sätta fart på tankar stora som små. Vill du veta mer om Hälsoinspiratören Tina Persson se www.friskoteket.eu


Skribent: Tina Persson

JUN
02
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 02 Jun

Tinas Tankar Podden 6 juni 2021

 Den här gången kommer Tinas Tankar podden 20 minuters surr med mig Hälsoinspiratören Tina att handla om vanor och hur vi kan jobba med dom.


Varför inte ta vara på juni, juli och augusti och sätta fart på någon eller några bra vanor, eller förändra någon vana eller stärka möjligheterna är många.


Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankat till att hitta en mer möjlig och positiv frekvens på våra liv, mitt i livet. Vill du veta mer om mig eller få kontakt med mig gå genom min hemsida www.friskoteket.eu.


Önskar dig en underbar och fin dag 


Skribent: Tina Persson

APR
21
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 21 Apr

Tinas Tankar podden 25 april

 Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta en mer möjlig och positiv frekvens på sitt liv. 

I dagens Tinas Tankar podden vill jag att vi ska ta hjälp av våra vårkänslor till att städa vårt inre och ladda inför en ny sommar. 

Vågar du sträcka ut dina armar och låta blåsten städa bort ditt inre gnäll?

 Aldrig testat? Då är det dags. Hitta ett ställe där du känner dig trygg och sträck ut armarna och känn hur blåsten städar hela dig. En underbar känsla.

Den 25 april kommer Tinas Tankar podden att handla om att städa och ta vara på vårkänslorna. Hoppas det ska smaka.


Skribent: Tina Persson

APR
07
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 07 Apr

Tinas Tankar podden 11 april

 Återhämtning - Att hämta livet åter 
Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta en mer meningsfull och positiv frekvens på sin mentala hörapparat. 
Att investera i vår återhämtning är något vi lätt glömmer bort eller så sopar vi det under mattan och tror att det går säkert över, men så är inte fallet.
Så varför inte investera i en återhämtning för ett starkare Hälsokonto?
Söndagar 19.00 kör jag 20 minuters surr för att just sätta fart på lyssnarnas tankar och skulle inte tiden passa, så kan du alltid lyssna igen när det passar dig. 
På lyssna igen så hittar du även tidigare avsnitt och kollar du in www.friskoteket.eu så hittar du mer om mig Hälsoinspiratören Tina och även dom krönikorna som är starten till poddarna. 
Önskar dig en underbar och fin dag


Skribent: Tina Persson

MAR
10
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 10 Mar

Tinas Tankar podden 14 mars 2021

 Har jag rätten att bli mitt bästa jag? Har jag rätt att nej, men ja till livet? Mitt i livet och fastbränd? Redo för en omstart?


På söndag är det dags för ytterliagre ett Tinas Tankar podden med mig Hälsoinspiratören Tina Persson


Idag tänker jag snurra fart på tankar om att vi har rätten att bli vårt bästa ja och att det är ok att säga nej till andra och ja till  livet. Hur menar jag nu?


Du vet pannkaka och plättar eller? Orden innebär samma men ändå är olika beroende på vart du kommer i från. Så våga fråga hur menar du nu?


Jag hoppas jag gjorde dig nyfiken. Vill du ha mer av Hälsoinspiratören Tina? Kolla in hemsidan www.friskoteket.eu och kontakta mig


Vad vill du att jag ska skriva och prata om i vår? Hör av dig.


Önskar dig en fin dag.


Skribent: Tina Persson

FEB
24
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 24 Feb

Tinas Tankar podden 28 feb 2021

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta en mer positiv frevkens på livet. Så är du fastbränd eller vidbränd? Är det dags för en omstart?

I dagens program kommer jag att ställa många frågor, men jag kommer också ge dig mina svar och varför på några av frågorna.

I krönikan hittar du många frågor och du hittar krönikan på min hemsida www.friskoteket.eu. Så ladda med papper och penna och ett kreativt tänkande så kommer du få 20 minuters supersnurr.

Vill du ha mer av Hälsoinspiratören Tina se hemsidan och visst har du hört om mitt nya koncept Walk and Talk coaching? Nyfiken hör av dig så berätta jag gärner mer och du hittar även mer information på min hemsida.

Önskar dig en riktigt härlig dag!


Skribent: Tina Persson

FEB
15
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 15 Feb

Tinas Tankar podden - Alla Hjärtans Gåva!

Visst har du upptäckt "Lyssna igen"? Här kan du lyssna på sända program och igår så sändes Tinas Tankar podden om Alla Hjäratns gåvor! Igår var det Alla Hjäratans dag och många tänker att det är enbart till vår kärlek som vi ger gåvor, men varför inte ge gåvor till så många fler?

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta en mer positiv frekvens på vår menatala hörapparat. Varannan söndag kl 19.00 jämna veckor kommer ett nytt 20 minuters program med surr för både kropp, knopp och själ. Ojämna söndagar kommer en repris kl 19.00 men du kan alltid när du vill lyssna på "Lyssna igen" efter att programmet har sänts första gången.

Vad tog du med dig denna gången?

Vad vill du att jag tar upp framöver?

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och det jag älskar lite extra mycket att göra just nu är Walk and Talk Coaching där jag får snurra fart på folks tankar över hela landet. Nyfiken kolla hemsidan www.friskoteket.eu


Önskar en underbar dag!


#Hälsoinspiratör #Coach #Friskoteket #Podd


Skribent: Tina Persson

JAN
28
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 28 Jan

Tinas Tankar podden 31 jan

Livserfarenhet stärker vårt Hälsokonto så heter dagens podd. Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och Tinas Tankar podden är ett 20 minuters surr med mig Tina Persson.

Förra podden handlade om att skriva eller rita ner en plattform här och nu och för midsommar 2021! Hur gick det om du missade den så går det att lyssna igen. Den här gången vill jag att vi ska se över våra livserfarenheter och där jag vill att vi ska inse och förstå att dom har gjort oss till den vi är.

Hoppas du ska få fart på dina kreativa tankar och hör gärna av dig. Vad tog du med dig av programmet och vad tänker du göra själv framöver? Kontakta mig gärna på www.friskoteket.eu där hittar du även krönikan för dagen podd och mycket mer. 


Önskar dig en riktigt fin dag!


Skribent: Tina Persson

JAN
17
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 17 Jan

Tinas Tankar podden

Ikväll är det äntligen dags för Tinas Tankar podden igen kl 19.00. 20 minuters surr med mig Hälsoinspiratören Tina Persson. Jag tar direkt sikte mot midsommarafton 2021! Hur vill du att ditt hälsokonto ska se ut till midsommar? Hur vill du att ditt välmående ska se ut till midsommar?


Nu sätter jag fart på att ta sikte mot just Midsommar! Så hur ser din plattform ut idag och vart kan vi börja? Häng med på 20 minuters surr, där jag snurrar fart på folks tankar både till kropp, knopp och själ!


Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och det är många som har en förutfattad mening om det jag ska prata om och blir förvånade att ok hon hamnade där det trodde jag inte. Så kan det va, mina tankar kommer från mina erfarenheter, mina möten med människor och tankar som snurrat och det är just detta lite annorlunda och utanför som jag älskar att reda i. Så hoppas det ska smaka!


Vill du ha mer av Hälsoinspiratören Tina kolla in hemsidan www,friskoteket.eu och vill du att jag tar upp något speciellt ämne som du vill sätta fart på i dina tankar hör av dig!


Önskar en superfin dag! 


Skribent: Tina Persson

DEC
30
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 30 Dec

Tinas Tankar önskar Gott Nytt År!

Tinas Tankar podden återkommer v2 2021! Under våren kommer nya program jämna söndagar 19.00-1920 med repris ojämna söndagar 19.00-19.20. 

Vad vill du att jag ska surra loss om i podden under våren? Hör gärna av dig och berätta. Hur kan jag inspirer dig i vår för att stärka ditt häslokonto?

Jag vill passa på att tacka för 2020, där Tina Tankar gick från en entimmesprogram med musik till 20 minuter. Detta för att jag tror att vi behöver mycket inspriation men i mindre doser. Jag hoppas även du upptäckte gympan och alla små inspirationsinstick i slingan.

Önskar dig en fint nyår! Så hörs vi v2 igen med Tinas Tankar podden! 


Skribent: Tina Persson

NOV
29
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 29 Nov

Julhälsningar med Hälsoinspiratören Tina

Nu får du chansen att skicka en jul eller nyårshälsning! Skicka in din hälsning senast den 15 december till info@radiolulea.se så kommer Hälsoinspiratören Tina Persson att spela in ett program med hälsningar och varierande musik. Programmet kommer att läggas in i slingan så din hälsning kommer att höras flera gånger from 21 december till 7 januari.

Skicka in vem du hälsar till, vad du vill hälsa och vem du är som hälsar. Du får självklart hälsa till flera och skicka in fler gånger. Det du också gärna får göra är att dela med dig av inspirerande tips hur vi kan förgylla vår jul och nyår i tide som är nu. 


NYHET! Du kan också läsa in ditt egna meddelande och skicka till oss på mailen!


Ta chansen och gör någon extra glad i jul och nyår! Varför inte skicka en hälsning till dig själv! Det här ska bli kul!
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄♥♥♥♥♥


Skribent: Tina Persson

JUN
15
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 15 Jun

Tinas Tankar - Sommarprat 21/6

 Varför inte göra ett Sommar på Radio X 89,3? Här kommer mitt sommarprat som handlar om min rosa resa. En rosa resa som verkligen skakat om mitt liv, men där jag har lärt mig att bjuda in rädslan till mitt köksbord och bjuda på kaffe och bullar.


Tinas Tankar inspiration mitt i denna annorlunda vardag. Vill du veta mer om Hälsoinspiratören Tina välkommen till  www.friskoteket.eu. Trevlig sommar!


Skribent: Tina Persson

MAJ
18
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 18 Maj

Tinas Tankar - Aldrig mer och Digital självkänsla 24 maj

Tinas Tankar denna gången så kommer jag prata om att livet kommer aldrig att bli som det var före Coronatiden. Nä, nu kommer istället något nytt och på sätt och vis mitt i allt som är jobbigt, så är det också intressant. Det händer mycket i vår värd just nu och det som har exploderat är det digitala så därför pratar jag även om att stärka vår digitala självkänsla och att jag har kastat mig ut för att köra digitala kurser och föreläsningar. Hoppas jag har gjort dig nyfiken.  


Skribent: Tina Persson

APR
22
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 22 Apr

Tinas Tankar - Dans och Vårkänslor

På söndag är det dags att prata om dans och vårkänslor! Dans är så underbart och stärkande för kropp, knopp och själ! Hoppas du har lust att lyssna! På måndag lägger jag upp ljudfilen så du kan lyssna igen. 


Som hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och gör det på Radio X 89,3, Luleå Gratistidning men också kortare livesändningar på min facebooksida Friskoteket. Har du frågor och funderingar hör bara av dig. Hoppas vi ses och höres!


Skribent: Tina Persson