Just nu på radion...

Slingan

Slingan ger dig information om vad som händer i kommunen

» Läs mer om Slingan

Öppna webbspelaren
Dagens tablå

R Radio X - Musikresan, om och med musiker från Luleå
16:00 - 17:00 (Repris)

R Radio S
18:00 - 19:00 (Repris)

R Radio Röd
20:00 - 21:00 (Repris)

Se hela tablån

Visst följer du oss?

Radio Luleå på Facebook

Navigering

JAN
17
Kategori: Tinas Tankar
Publicerad 17 Jan

Tinas Tankar podden

Ikväll är det äntligen dags för Tinas Tankar podden igen kl 19.00. 20 minuters surr med mig Hälsoinspiratören Tina Persson. Jag tar direkt sikte mot midsommarafton 2021! Hur vill du att ditt hälsokonto ska se ut till midsommar? Hur vill du att ditt välmående ska se ut till midsommar?


Nu sätter jag fart på att ta sikte mot just Midsommar! Så hur ser din plattform ut idag och vart kan vi börja? Häng med på 20 minuters surr, där jag snurrar fart på folks tankar både till kropp, knopp och själ!


Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och det är många som har en förutfattad mening om det jag ska prata om och blir förvånade att ok hon hamnade där det trodde jag inte. Så kan det va, mina tankar kommer från mina erfarenheter, mina möten med människor och tankar som snurrat och det är just detta lite annorlunda och utanför som jag älskar att reda i. Så hoppas det ska smaka!


Vill du ha mer av Hälsoinspiratören Tina kolla in hemsidan www,friskoteket.eu och vill du att jag tar upp något speciellt ämne som du vill sätta fart på i dina tankar hör av dig!


Önskar en superfin dag! 


Skribent: Tina Persson