liveradio
lyssna igen

Lyssna igen - senaste klippenRadio Röd 21 januari 2020

Jonas Sjöstedt o Ulla Aandersson om miljarderna till kommunerna, Hans o Bertil om Jonas efterträdare och redovisning av kommande evenemang, kurser och träffar. Musik med Show of Hands och Grace Petrie.


Radio Röd 14 januari 2020

Hasse o Bertil i studion om senaste KS med ägardirektiv till bolagen, kommunens klimatarbete, Vs krav på mer pengar till kommunerna och inbjudan till kurser. Musik med Karine Polwart och Skerryvore.


Radio Röd 7 januari 2020

Hasse o Bertil i studion om kommande KS o KS AU o lite utrikespolitik. Musik med Skerryvore och Karine Polwart:


Radio Röd 31 december 2019

I detta program får du lyssna på Karl-Petter Thorwaldssons tal som han höll under vänsterdagarna 1-3 november i Göteborg. Å en del go musik åsså!


Radio Röd 24 december 2019

Du får lyssna till Jonas Sjöstedts jultal blandat med julmusik.


Radio Röd 17 december 2019

Bertil o Hans om Madridmötet, sjukförsäkringen, fullmäktige mm. Musik med Blind Boys of Alabama.


STEFAN LÖFVEN JULTAL

Jultal från Visby i år hela julen i slingan på 89,3 mhz och här


Tinas Tankar 15 december 2019

Som hälsoinspiratör älskar jag att snurra fart på folks tankar och den här gången handlar det om att utvärdera och rensa 2019 och ladda inför 2020. Hoppas det ska smaka. Vill du veta mer om hälsoinspiratören Tina se www.friskoteket.eu


Radio Röd 10 december 2019

Bertil o Hans pratar om Arbetsförmedlingen, Pisa-undersökningen, Camilla Läckbergs Heddamottagning och kommunalrådsvalet i Luleå. Musik med Beth Hart o Ralph McTell.


Tinas Tankar 1 december 2019

Som hälsoinspiratör älskar jag att snurra fart på folks tankar och den här gången handlar det om december, jul och ofrivillig ensamhet mm! Hoppas det ska smaka. Vill du veta mer om hälsoinspiratören Tina se www.friskoteket.eu