liveradio
lyssna igen

Lyssna igen - senaste klippenRadio Röd 2 mars 2021

Hans o Bertil pratar om äldreomsorgen, bostadsbyggande, Luleås centrumplan och Finsk kärnkraft. Musik: Molly Tuttle med Sierra Hull o Sarah Jarosz, Mo Kenney och Rising Appalachia.


Rapportsläpp: Ny socialdemokratisk välfärdsmodell

Den 17 november kl. 16:00 2020 presenterade S-föreningen Reformisterna förslag till en ny socialdemokratisk välfärdsmodell. I vår rapport utvecklar vi reformförslag för hur vi kan förflytta oss till en välfärd utan vinstdrivande bolag, men med större utrymme för idéburna aktörer än idag.


Tinas Tankar podden 28 feb 2021

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar till att hitta en mer positiv frekvens på vår mentala hörapparat. Idag ställer jag massa frågor, svarar på några av dom och varför jag tycker så. Så mitt i livet och fastbränd? Dags för en omstart?


Radio Röd 23 februari 2021

Hans o Bertil om Sunderbygårdens eventuella rivning, senaste KF, flyktingpolitik, löner i riksdagen och Försäkringskassan som ska utreda sig själv. Musik: Arielle, Nitty Gritty Dirt Band o Brennen Leigh.


NORRBÄNK PÅ SPANING

Norrbänk är de fyra socaldemokratiska riksdagsledamöterna från Norrbotten.I detta program spanar de om aktuell politik .


FREDRIK LUNDH om Mäns våld mot kvinnor
Radio Röd 16 februari 2021

Noshi Dadgostar frågar Stefan Löfven om bilden med den brinnande LO-Borgen. Hans o Bertil om ny V-interpellation, problem i förskolorna, höjda riksdagsarvoden och problem med arbetskraftinvandring. Musik med Björn Sjöö o Brennen Leigh.


Tinas Tankar podden 14 februari

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och idag så surrar jag loss om att ge varandra Alla Hjärtans Gåvor och vad är en gåva?


Radio Röd 9 februari 2021

Ulla Andersson talar i riksdagen om företag som har aktieutdelning trots att de fått pandemistöd. Hans o Bertil kommenterar och tar upp ärenden som var på måndagens KS. Musik med Low Cut Connie, Ruthie Foster o Tommy Emmanuel.


Radio Röd 2 februari 2021

Nooshi Dadgostar pratar med Jonas Lindberg om utförsäljningen i Stockholm av 1177 till KRY. Nooshi drar tre saker hon skulle göra om hon blev statsminister. Hans o Bertil om några ärenden till kommande KS. Musik med Imelda May, Cody Canada & the Departed, Amanda Shires, Hot Tuna och Molly Tuttle.