liveradio
lyssna igen

Lyssna igen - senaste klippenTinas Tankar podden 22 november

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar i denna annorlunda vardag vi lever i idag. Denna gången surrar jag loss om att jag längtar efter att få kramas, något jag inte har gjort på 8 månader. Hoppas det ska smaka för dina tankar. Hör gärna av dig och berätta vad du tyckte och hör du av dig så får du en present.


LENA HALLENGREN i RADIO S 20 11 24-25

Lena Hallengren på virtuellt besök i Luleå


Radio Röd 17 november 2020

Bertil och Nina Berggård samtalar om det aktuella politiska läget i Luleå. Musik med Suzanne Vega och Rising Appalachia


Radio Röd 10 november 2020

Hans & Bertil pratar om folkomröstningen om skolstrukturen, ärenden som kommer upp i nästa KF, USA-valet o lite eftersnack om Vs kongress. Musik med Lissie, Aimee Mann och Imelda May.


Tinas Tankar podden 8 november

Som Hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och under dess 20 minuter snurrar jag fart om Vad är sorg för dig och mycket mer. Hoppas det ska smaka. Vill du ha mer av Hälsoinspiratören Tina se hemsida www.friskoteket.eu. Hur kan jag hjälpa dig i höst? Hör av dig!


Radio Röd 3 november 2020

Vänsterpartiets partiledare Nooshi Dadgostar talar på kongressen, Hans & Bertil om folkomröstningen. Musik med Rising Appalachia och Larkin Poe.


SKATTA OSS LYCKLIGA DEL 2

RAPPORT om SKATTEN från LOs och arbetarrörelsens tankesmedja tiden del 2


SKATTA OSS LYCKLIGA del 1

LO och arbetarrörelsens tankesmedja TIDEN om dagens skattepolitik . RAPPORT OM JÄMLIKARE SKATTER


EVA NORDMARK Arbetsmarknadsminister

Eva Nordmark talar ut


Radio Röd 27 oktober 2020

Vänsterpartiets blivande partiledare Nooshi Dadgostar presenterar sig och svarar på frågor. Musik med Deep Purple, Totta Näslund och Marie Fredriksson