liveradio
lyssna igen

Lyssna igen - senaste klippenRadio Röd 23 oktober 2018

Hans & Bertil i studion om aktuella läget i Luleå, senaste KF och vad som är på gång. Musik med Marcos Call, Adam Hall och Bonnie Bishop.


Radio Röd 16 oktober 2018

Intervju med Nina B om läget i Luleå och med Zoltan Tyroler, ordförande Svensk-Kubanska föreningen. Musik med Graham Parker och Melanie Harrold.


Radio Röd 9 oktober 2018

Från Snack med Sjöstedt, samtal med Nina Björk om, skrivande, feminism, Me Too och Rosa Luxemburg. Nostalgimusik med Hoola Bandoola och Nationalteatern.


Radio Röd 2 oktober 2018

Hans & Bertil om om V i riksdagsutskotten, näringslivet gillar SD och vintersporterna är igång. Musik med Kim Larsen o Patricia Vonne.


Radio Röd 25 september 2018

Hans & Bertil om valresultatet, vem ska styra Luleå och om V-motion som avslogs i fullmäktige. Musik med Lissie, Eliza Gilkyson och Daphnes Flight.


Radio Röd 11 september 2018

Bertil intervjuar Nina Berggård och Christer Stenberg om valresultatet och vad som kan hända framöver. Blandat med musik med fem olika artister.


Radio Röd 4 september 2018

Bertil och Nina Berggård samtalar om Vs viktigaste frågor i Luleå inför valet. Musik med fem olika artister bl a Arielle o Gretchen Peters.


FARIDA JAMSHIDI Miljö och byggnadsnämnds ordförande

Ett radioprogram med ett samtal med Farida och lite musik


FARIDA JAMSHIDI

En kortare pod med ett samtal med Farida .


Radio Röd 28 augusti 2018

Radio Röd besöker Christer i valstugan, Hans & Bertil om fullmäktige, bostadspolitik mm. Musik med Yola Carter, Emily Barker o Beth Hart.