liveradio
lyssna igen

Lyssna igen - senaste klippenRadio Röd 11 februari 2020

Vi pratar om partiordförandevalet, ojämlik cancervård, SD i Sölvesborg, privatskolor utan tillstånd mm. Musik med Show of Hands, Beth Hart och Megson.


Radio Röd 4 februari 2020

Om sjukförsäkringen, ärenden i KS, Vänsterpartiets 74 punkter i klimatplanen, funderingar kring ny partiledare, musik med Alice Phoebe Lou, Arielle, Margaret Glaspy och Jo Harman.


Radio Röd 28 januari 2020

Om privatisering av kvinnojourer, senaste KF, miljarder till välfärden o agenda V Luleå. Musik med Sweet Honey in the Rock.


Tinas Tankar 26 januari 2020

Som hälsoinspiratör älskar jag att snurra fart på folks tankar mitt i den vanliga vardagen. Dagens program handlar om att återta livet och After Work Clubben mm. Hoppas det ska smaka för dina öron!


SOCIALDEMOKRATERNA ÄR REFORMISTER

Vad viljen reformisterna kan man fråga sig. Här får du två berättelser om vad de så kallade reformisterna i SAP vill.


RADIO S om jämlikhet

Om jämlikhetsdebatten idag


Radio Röd 21 januari 2020

Jonas Sjöstedt o Ulla Aandersson om miljarderna till kommunerna, Hans o Bertil om Jonas efterträdare och redovisning av kommande evenemang, kurser och träffar. Musik med Show of Hands och Grace Petrie.


Radio Röd 14 januari 2020

Hasse o Bertil i studion om senaste KS med ägardirektiv till bolagen, kommunens klimatarbete, Vs krav på mer pengar till kommunerna och inbjudan till kurser. Musik med Karine Polwart och Skerryvore.


Radio Röd 7 januari 2020

Hasse o Bertil i studion om kommande KS o KS AU o lite utrikespolitik. Musik med Skerryvore och Karine Polwart:


Radio Röd 31 december 2019

I detta program får du lyssna på Karl-Petter Thorwaldssons tal som han höll under vänsterdagarna 1-3 november i Göteborg. Å en del go musik åsså!