liveradio
lyssna igen

Lyssna igen - senaste klippenRadio Röd 7 juli 2020

Radio Röds sommarspecial med Jonas Veranda, samtal med Anneli Jordahl, Balsam Karam o Sandro Scocco. Musik med John Fogerty, Stefan Sundström o Eva Dahlgren.


Radio Röd 30 juni 2020

Sommarspecial del två. Snack med Sjöstedt med Ahmed Abdirahman, Bilan Osman o Dilan Aksoy från Järva. När Järvadagarna ställdes in bjöd Jonas in till samtal på Facebook i stället. Musik med Louise Hoffsten, Amanda Jenssen, Nationalteatern, Totta Näslund & Josefin Nilsson, John Ash Trips och Totta & Marie Fredriksson.


Radio Röd 23 juni 2020

Sommarspecial: Snack med Sjöstedt med Ahmed Abdirahman, Bilan Osman o Dilan Aksoy från Järva. När Järvadagarna ställdes in bjöd Jonas in till samtal på Facebook i stället. Musik med Marie Fredriksson, Totta Näslund o Hoola Bandoola.


Tinas Tankar Sommarprat 21 juni 2020

Som hälsoinspiratören Tina älskar jag att snurra fart på folks tankar och detta program väljer jag att göra ett sommarprat. Sommar på Radio X 89,3 handlar om min Rosa Resa. Håll tillgodo och trevlig sommar!


Radio Röd 16 juni 2020

Programmet handlar om de två senaste KF, om Folkomröstningen om skolstrukturen och några andra ärenden. Musik med Coco and the Butterfields, Sierra Hull och Gina Chavez.


Radio Röd 9 juni 2020

Bertil intervjuar Juoni Salonen om fackets syn på LAS-utredningen. Lite om nästa KF som blir två sammanträden på raken och där det andra bara har en punkt, folkomröstningen om skolstrukturen. Musik med Eliza Gilkyson, Martyn Joseph och Jason Isbell.


SILJA-BLOO JAZZGIGANTEN från Notviken

Om Mjölkudds och Notviksmusikern Silja-Bloo och hans epogörande musik och liv.


Radio Röd 2 juni 2020

Hans o Bertil om LAS-utredningen och senaste nytt om folkomröstningen om skolan. Musik med Kelley Swindall, Lucinda Williams och Madeleine Peyroux.


Radio Röd 26 maj 2020

Jonas Sjöstedt bjuder på fika med samtal och frågor o svar. Hans o Bertil berättar om senaste KF. Musik med Martyn Joseph o Phil Ochs.


Tinas Tankar - Aldrig mer och Digital självkänsla 24 maj

Som hälsoinspiratör älskar jag att snurra fart på folks tankar och den här gången handlar det om att livet kommer aldrig mer bli som det var innan och hur jag kan hitta min digitala självkänsla! Hoppas det ska smaka. Vill du veta mer om hälsoinspiratören Tina se www.friskoteket.eu