Just nu på radion...

Slingan

Slingan ger dig information om vad som händer i kommunen

» Läs mer om Slingan

Öppna webbspelaren
Dagens tablå

R Radio S
18:00 - 19:00 (Repris)

R Tinas Tankar
19:00 - 20:00 (Repris)

Se hela tablån

Visst följer du oss?

Radio Luleå på Facebook

Navigering

Vill du sända radio?

Vill du börja sända på Radio Luleå, ha ditt eget program och nå ut till hela Luleås befolkning? Tveka inte att kontakta oss!

Senaste klippen


Tina Tankar Premiär
Inspiration mitt i vår vanliga vardag. Äntligen är det dags för hälsoinspiratören Tina Persson att ge sig ut i radioetern. Tinas Tankar inspiration mitt i din vanliga vardag är ett radioprogram som följer upp mina krönikor i Luleå Gratistidning. Veckans krönikan handlar om "Drömmar av silver och drömmar av guld". Välkomna till mina tankar.

Lyssna

Tina Tankar 7 april
Inspiration mitt i vår vanliga vardag. Äntligen är det dags för hälsoinspiratören Tina Persson att ge sig ut i radioetern. Tinas Tankar inspiration mitt i din vanliga vardag är ett radioprogram som följer upp mina krönikor i Luleå Gratistidning. Veckans krönikan handlar om "Hjärnergonomi" Så idag ska jag prata om Ergonomi för både kropp, knopp och själ. Välkomna till mina tankar.

Lyssna

Tinas Tankar 21 april 2019
Inspiration mitt i vår vanliga vardag. Dagens program handlar om sömn och återhämtning. Se gärna www.friskoteket.eu under smått och gott där hittar du kröniketexten som handlar om sömn och återhämtning. Hör gärna av dig på tina@friskoteket.eu och berätta vad du tyckte om programmet. Önskar en härlig dag!

Lyssna

Tina Tankar 5 maj 2019
Tinas Tankar Inspiration mitt i vår vanliga vardag! Dagens program handlar om kost och träning från kanske annars tänk, men mitt tänk. Kost och träning för mig är både kropp, knopp och själ där jag vill skaffa mig ett starkare hälsokonto. Som hälsoinspiratör älskar jag att snurra fart på folks tankar och kanske den här gången hittar du en ny tanke. Önskar en god lysning hälsoinspiratören Tina Persson www.friskoteket.eu

Lyssna

Tinas Tankar 19 maj 2019
Inspiration mitt i vår vanliga vardag. Som hälsoinspiratör vill jag snurra fart på våra tankar och den här gången tänkte jag fokusera på "Här och nu och framåt". Läs gärna krönikan som passar till programmet på www.friskoteket.eu under smått och gott. Hoppas dagens program ska smaka.

Lyssna

Tinas Tankar


Som hälsoinspiratör älskar jag att snurra fart på folks tankar mitt i deras vanliga vardag. Under drygt 10 år har jag haft förmånen att skriva krönikor och dom senaste åren hos Luleå Gratistidning. Det är dessa krönikorna som jag tar vidare ut i etern och hoppas hitta nya möjligheter att inspirera folk i dess vanliga vardag.


Unde våren kommer Tinas Tankar kl 19.00 att gå enligt följande.


Sö 26 jan med repris sö 9 feb.

Sö 23 feb med repris sö 8 feb

Sö 29 mars med repris sö 12 april

Sö 26 april med repris sö 10 maj

Sö 31 maj med repris sö 14 juni

Mina krönikor och mer information om Hälsoinspiratören Tina hittar du på www.friskoteket.eu och facebook Friskoteket.